Η στιγμή που η αστυνομική φρουρά του Μπαλτάκου φυγαδεύει το γιο του από τη Βουλή μετά το ξύλο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής [εικόνες]

Η στιγμή που η αστυνομική φρουρά του Μπαλτάκου φυγαδεύει το γιο του από τη Βουλή

Μετά τις μπουνιές, τις κλωτσιές, τις σφαλιάρες και τις ύβρεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής από τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου (με τη μαύρη φόρμα και τη λευκή ρίγα στις φωτογραφίες) εναντίον των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος, η αστυνομική φρουρά του πατέρα τον φυγάδευσε. Μάλιστα στη συνοδεία του προς το γκαράζ της Βουλής για να πάρει το αυτοκίνητο του ήταν και ο υποφρούραρχος της Βουλής -με το μπεζ σακάκι στις φωτογραφίες-.

Ο γιος του κ. Μπαλτάκου αφού προκάλεσε πανδαιμόνιο στη Βουλή αποχώρησε και εδώ εγείρονται ερωτήματα για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Πως μπορεί ένας πολίτης να μπει στη Βουλή (ακόμα και αν έχει τη σχετική άδεια), να χτυπήσει βουλευτές παρουσία αστυνομικών και στη συνέχεια αντί να τον συλλάβουν, τον συνοδεύουν στο αυτοκίνητο του για να φύγει.

Σύμφωνα με τους βουλευτές  της Χρυσής Αυγής, ο φρούραρχος της Βουλής αρνήθηκε να παραλάβει την μήνυση της ΧΑ κατά του υιού Μπαλτάκου, υποστηρίζοντας ότι κατά τόπο αρμόδιο είναι το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, στο οποίο και απευθύνθηκαν τελικά οι βουλευτές.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Πώς είναι δυνατόν ο Δημήτρης Μπαλτάκος να φύγει ανενόχλητος μετά από ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο κατά μελών του κοινοβουλίου και να συνοδεύεται μάλιστα κατά την αποχώρησή του από τον υποφρούραρχο.

iefimerida

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s