Φ.Πιπιλή: “Θέλει Μπουτάρηδες η τοπική αυτοδιοίκηση”

Μιλώντας στο Βήμα FM η Φωτεινή Πιπιλή  ζητεί από το κόμμα της να στηριχθεί ο νυν δήμαρχος, υπέρμαχος των λαθρομεταναστών και φίλος του Τ.Σόρος Γιάννης Μπουτάρης.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων:«Θέλει Μπουτάρηδες η τοπική αυτοδιοίκηση. Εγώ το είχα πει και την προηγούμενη τετραετία ότι θα έπρεπε να τον στηρίξουμε. Είναι Θεσσαλονικιός, είναι κιμπάρης, ένας άνθρωπος χορτασμένος στη ζωή του, κοσμογυρισμένος και έχει αντίληψη του τι σημαίνει πόλη. Η πόλη δεν είναι για να κάνουμε τραλαλί τραλαλό ούτε για να έχουμε κιτς συμπεριφορές στο πολιτισμό της».

Τέλος, έκλεισε τη συζήτηση για πιθανή δική της υποψηφιότητα στο Δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι δεν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο γιατί είναι βουλευτής και δεν επιθυμεί να παραιτηθεί προκειμένου να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση. Ομως η κ.Πιπιλη πρότεινε όλοι οι βουλευτές που θα κατεβούν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης να παραιτηθούν τώρα ακολουθώντας το παράδειγμα του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

«Είναι απαράδεκτο να έχεις καβάντζα την βουλευτική έδρα και να χρησιμοποιείται η αυτοδιοίκηση για πολιτική ανέλιξη ή για κομματικές σκοπιμότητες. Ο δήμαρχος πρέπει να είναι πολίτης από την κοινωνία και όχι από τη Βουλή ή τον κομματικό σωλήνα».

defencenet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s