Άδωνις: Μπορούμε να συνεργαστούμε ακόμα και με τον… ΣΥΡΙΖΑ

adonisvouli

«180 μοίρες στροφή έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm λέγοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε».

Όσο για το πότε θα μπορέσει η χώρα να βγει ξανά στις αγορές δήλωσε ότι «η μερική μας έξοδος στις αγορές μέσα στο 2014 αν διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε. Η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι» και δήλωσε αισιόδοξος λέγοντας: «100% βγαίνουμε από το τούνελ».

Μίλησε επίσης για τις πολιτικές του φιλοδοξίες λέγοντας ότι τις έχει υπερξεπεράσει. «Όταν μπήκα στην πολιτική δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γινόμουν υπουργός. Τις πολιτικές μου φιλοδοξίες τις έχω υπερξεπεράσει. Θα ζήσει η Βουλή και χωρίς εμένα» και υποστήριξε ότι «η δημοφιλία δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου».

«Το θέμα έχει λυθεί» είπε για το θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων «γιατί έχει ληφθεί απόφαση από τον Πρωθυπουργό και δεν θα προχωρήσουμε σε μεταβολή. Θα έχουμε μια απελευθέρωση της τιμής στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα προς τα κάτω για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά δεν θα βγουν από τα φαρμακεία» ξεκαθάρισε.

Έδωσε επίσης τέλος στις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατέβω υποψήφιος δήμαρχων Αθηνών» .

Σε ερώτηση σχετικά με την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει ο κόσμος που τον συναντά είπε: «Τη μήνιν του κόσμου δεν την νιώθω γιατί ακόμα και τώρα που ήμουν σε μία πίττα στο Αιγάλεω, όλο αγκαλιές και φιλιά ήμασταν. Εγώ βιώνω έναν κόσμο που έχει προβλήματα και δεν μου λένε τι “υπουργάρα που είσαι”».

ysterografa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s