Τομπούλογλου: Δεν ήταν μίζα αλλά… δωρεά

Xaris-Tompouloglou

Ενώπιον του Εισαγγελέα παρουσιάζεται σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού” Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να απολογηθεί μετά τη χθεσινή σύλληψή του για παραλαβή μίζας 25.000 από επιχειρηματία, τον οποίο φέρεται να εκβίαζε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, ο Χάρης Τομπούλογλου ζητούσε ποσό 30.000 ευρώ από ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρείας, προκειμένου να μην κηρύξει την εταιρεία του έκπτωτη σε διαγωνισμό του νοσοκομείου τον οποίο είχε κερδίσει, συνολικού κονδυλίου 190.000 ευρώ για προβολή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της οπτικό και ηχητικό υλικό που ενοχοποιεί τον Χάρη Τομπούλογλου.

“Πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα φανεί”, δήλωσε o Χάρης Τομπούλογλου, φτάνοντας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, o οποίος υποστήριξε στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σχετικά, ότι το ποσό των 25.000 ευρώ δεν ήταν μίζα αλλά προοριζόταν για δωρεά στο νοσοκομείο.

Μετά την απολογία του Χάρη Τομπούλογλου, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να του ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Μετά την ανακοίνωση της άσκησης ποινικής δίωξης, ο Χάρης Τομπούλογλου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

ysterografa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s