33 χρονών, πρωταθλητής μπιλιάρδου, γιος πρώην υπουργού και από σήμερα βουλευτής: Αυτός είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος [εικόνες]

33 χρονών, πρωταθλητής μπιλιάρδου, γιος πρώην υπουργού και από σήμερα βουλευτής: Αυτός είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος [εικόνες]

Θαμώνας του Κολωνακίου, αγαπά τα ακριβά αυτοκίνητα, λάτρης του μπιλιάρδου: Ενας νέος της εποχής του ο Γιώργος (γιος του Θόδωρου) Αναγνωστόπουλος είναι από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση Σιούφα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του πρώην υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου μπαίνει στη Βουλή: Είχε εκλεγεί ξανά το 2007 στη βραχύβια κυβέρνηση Καραμανλή και απέτυχε να επανεκλεγεί. Γεννήθηκε το 1980 αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του Εθνους, είναι θαμώνας στα στέκια του Κολωνακίου και της παραλιακής έχει αδυναμία στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα και το μπιλιάρδο. Εχει μάλιστα διακρίσεις σε τουρνουά μπιλιάρδου παγκοσμίως.Οι διακρίσεις αυτές, σύμφωνα με το Εθνος, του έδωσαν και τα επιπλέον μόρια που χρειαζόταν για να μπει στη Νομική την οποία μέχρι το 2007 – οπότε και υπάρχει το επίσημο βιογραφικό του στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας- δεν είχε τελειώσει.

Εμφανίζεται μάλιστα ως ένας από τους πρώην βουλευτές που είχαν πρόβλημα και κενά στο πόθεν έσχες τους, κατά τον έλεγχο του 2013.

iefimerida

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s