Έβγαλε μαχαίρι ζωντανά στην εκπομπή του Παπαδάκη!

Τρομερές σκηνές σε σπίτι του Κορδελιού της Θεσσαλονίκης όπου ένα παιδάκι και μία ηλικιωμένη κινδύνευσαν από φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, πιθανόν από κεριά, καθώς το σπίτι δεν είχε ρεύμα. Εκτός εαυτού ο ιδιοκτήτης έβγαλε μαχαίρι μπροστά στους δημοσιογράφους.
Τις σκηνές απελπισίας κατέγραψε ρεπορτάζ του Antenna όπου η δημοσιογράφος που μετέφερε την είδηση έγινε μάρτυρας του περιστατικού και μάλιστα προσπαθούσε να ηρεμήσει τον άνθρωπο.  
Το βράδυ της Τετάρτης μία οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κινδύνευσε να καεί στην μονοκατοικία όπου διαμένουν χωρίς ρεύμα, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου με αναπνευστικά προβλήματα.
Η περίπτωση της πυρκαγιάς στο Κορδελιό, είναι άλλη μια τραγική σελίδα που έρχεται να προστεθεί τον φετινό χειμώνα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ρεύμα είχε κοπεί από την οικογένεια και προσπαθούσαν να ζεσταθούν με κεριά, κάτι που ενδέχεται να προκάλεσε την πυρκαγιά.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s