Αντί για Στρατοδικείο 3 ημέρες θητεία ο Σκαρμούτσος!

Σε ένα μεγάλο φιάσκο του συστήματος στρατολόγησης που αποδεικνύει περίτρανα την ύπαρξη στρατευσίμων δύο ταχυτήτων εξελίσσεται η υπόθεση του τηλε-μάγειρα πολυτελείας, Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Το defencenet.gr είχε αναδείξει πρώτο τις απαράδεκτες δηλώσεις του Σκαρμούτσου (διαβάστε το σχετικό αποκαλυπτικό άρθρο εδώ) περί στράτευσής του “λίγο πριν φτάσει σε ηλικία οριστικής απαλλαγής”την οποία κλήση του σε στράτευση την απέδωσε σε … “κάρφωμα”!

Όμως η στρατιωτική θητεία των 45 ημερών που θα υπηρετούσε ο τηλε-μάγειρας φαίνεται ότι ήταν … πολύ μεγάλη κι έτσι έμεινε μόνο 3 ημέρες στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λαμίας, πήρε 2 χρόνια αναβολή στράτευσης (ουσιαστικά απαλλαγή και από τις 45 ημέρες αφού στα 45 πληρώνει κάτι “ψιλά” και πάει σπίτι του) και άσε τους άλλους να ασκούνται σε “Αστραπές” και “Καταιγίδες” με -10 βαθμούς Κελσίου.

Όμως ο τηλεμάγειρας δεν δικαιούται να θεωρείται κάτοικος εξωτερικού και άρα να απολαμβάνει της απαλλαγής θητείας με μόνη υποχρεώση τις 45 ημέρες που ούτε και αυτές έκανε.

Ο Δ.Σκαρμούτσος δεν είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού αφού έχει μείνει πάνω από 6 μήνες  στην Ελλάδα! Κανονικά πρέπει να κριθεί άμεσα ανυπότακτος. Έχεις δηλαδή ποινικές ευθύνες και πρέπει να περάσει Στρατοδικείο Αυτό λέει ο νόμος.

Και υπάρχει και το ερώτημα “από τι πάσχει” και του δόθηκε διετής αναβολή για λόγους υγείας και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες από την Επιτροπή Ιατρών του Στρατιωτικού Νοσοκομείου  Λάρισας.

Από υπερβολικά τατουάζ ή από υπερβολικό βίσμα;

Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ, αντιστράτηγος Α.Τσέλιος τι έχει να πει επ’αυτού; Ακόμα και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι υπεύθυνος για στρατολογικά θέματα…

defencenet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s