Η κύρια παγκόσμια απειλή: ο εξισλαμισμός.

Όλος ο πλανήτης μιλάει για την « κρίση » εδώ και τρία χρόνια. Ξεκίνησε από τους δημοσιογράφους των μεγάλων ΜΜΕ πουλημένους στους πολιτικούς και στα μεγάλα χρηματιστικά συγκροτήματα, προωθήθηκε στο κοινό και ο κοσμάκης ξέχασε όλα τα υπόλοιπα. Όλοι γίνανε οικονομολόγοι: υπάρχουν αυτή τη στιγμή 7 δισεκατομμύρια οικονομολόγοι που προσπαθούν να εξαλείψουν τη λεγόμενη κρίση.

Εντωμεταξύ… το κύμα του εξισλαμισμού συνεχίζει την εισβολή του με παραπλανητικό τρόπο σε όλη την Ευρώπη, όλο το δυτικό κόσμο. Και δεν άρχισε χτες, ούτε προχτές, στη Γαλλία παραδείγματος χάρη, το 1895 ο πρίγκιπας Βοναπάρτη, με την υποστήριξη του ισλαμόφιλου δημοσιογράφου Paul Bourdarie, σχεδίασε το χτίσιμο του Μεγάλου Τζαμιού του Παρισιού. O  Paul  Bourdarie  υποστηρίζει ότι το συμφέρον της Γαλλίας είναι να « παραμείνει η πιστή φίλη της Τουρκίας όπως το ευχόταν ο Φραγκίσκος Α΄ (1494-1547) και ο Σουλεϊμάν Α΄ ο Μεγαλοπρεπής (1494-1566) ούτως ώστε να κρατήσει το ρόλο αραβικής μουσουλμανικής δύναμης ».

Το γαλλικό κράτος το χρηματοδότησε και τις 16 Ιουλίου το 1926 το εγκαινίασε ο Πρόεδρος Gaston Doumergue(1868-1937) ενώ, αφενός, το 1905 (9 Δεκεμβρίου) είχε ψηφιστεί ο νόμος που αφορούσε στον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, και αφετέρου, σε αυτή την περίπτωση δεν επρόκειτο για εκκλησία, για σύμβολοτου καθολικισμού, θρησκεία των περισσότερων Γάλλων εκείνη την εποχή και αρχή του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Από το 1905, το γαλλικό κράτος είχε σταματισει να βοηθάει την εκκλησία κιόλας. Δηλαδή ο Πρόεδρος Gaston Doumergue(προτεστάντης) πρόδωσε τους Γάλλους πολίτες, παρέβηκε το νόμο, Φέρθηκε « αντίγαλλος ».

OΦραγκίσκος Α΄ ήταν τουρκόφιλος, δηλαδή μισέλληνας αφού υπέγραψε συμμαχία με τον Σουλεϊμάν επί της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η ιστορία, λοιπόν, μας δείχνει ότι ανέκαθεν οι Γάλλοι ηγέτες ήταν ισλαμόφιλοι. Ο μόνος Πρόεδρος της γαλλικής Ρεπούμπλικας που είχε καταλάβει την απειλή ήταν ο στρατηγός ντε Γκωλ (1890-1970). Στο βιβλίο του « Ήταν ο ντε Γκωλ », εκδόσεις Fayard, (2000), oπολιτικός και συγγραφέας Alain Peyrefitte(1925-1999) παραθέτει τον ντε Γκωλ σε μια ομιλία της 5της Μαρτίου 1959:

« Είναι υπέροχο να υπάρχουν Γάλλοι κίτρινοι, μαύροι, μελαψοί. Δείχνουν ότι η Γαλλία είναι ανοικτή σε όλες τις ράτσες και έχει οικουμενική αποστολή. Αλλά εφ’ όσον παραμένουν μια μικρή μειοψηφία. Διαφορετικά,η Γαλλία δεν θα ήταν πλέον Γαλλία. Είμαστε ακόμα κατά κύριο λόγο ένας ευρωπαϊκός λαός, λευκός, με ελληνικό και λατινικό πολιτισμό και χριστιανική θρησκεία.

Να μη λέμε βλακείες τώρα! Τους μουσουλμάνους πήγατε να τους δείτε; Τους είδατε με τζελαμπά και σαρίκι; Μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι Γάλλοι. Εκείνοι που εκθειάζουν την αφομοίωση έχουν μυαλό κολίμπρι, ας είναι πολύ μορφωμένοι. Προσπαθήστε να αναμιγνύετε λάδι και ξύδι, ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Μετά από λίγο, θα διαχωριστούν και πάλι. Οι Άραβες είναι Άραβες, Οι Γάλλοι είναι Γάλλοι. Νομίζετε ότι το γαλλικό σώμα μπορεί να απορροφήσει δέκα εκατομμύρια μουσουλμάνους, οι οποίοι αύριο θα είναι είκοσι εκατομμύρια και μεθαύριο σαράντα; Αν κάνουμε την αφομοίωση, αν όλοι οι Άραβες και Βέρβεροι της Αλγερίας θεωρούνται Γάλλοι, πως να τους αποτρέψουμε να εγκατασταθούν στη Γαλλία, ενώ το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο; Τότε το χωριό μου δεν θα λεγόταν πια Κολομπέ λε ντεζ Εγκλίζ (Κολομπέ-οι-δυο-εκκλησίες) αλλά ‘Κολομπέ-τα-δυο-τζαμιά’ …

Σήμερα υπάρχουν 3000 τζαμιά στη Γαλλία, στην κυβέρνηση του Hollande 3 Άραβες, 3 μαύροι. Στην περιφέρεια του Παρισιού: 260 τζαμιά. Στην κυανή ακτή: 110 τζαμιά.

Στην Νίκαια όπου ζει η οικογένεια μου: 350 000 κάτοικοι, 6 τζαμιά. Συν όλα τα υπόγεια των πολυκατοικιών των μουσουλμανικών συνοικιών όπου δεν τολμάει να πατήσει λευκός ή αστυνομικός. Σε αυτά τα υπόγεια οι προσευχές ετοιμάζουν το Τζιχάντ. Το παρακάτω βίντεο το τράβηξα τον Οκτώβριο στο κέντρο « σικ » της Νίκαιας. Οι μουσουλμάνοι έχουν κατακτήσει όλη την πόλη. Σπάνια βλέπουμε γυναίκα με μαντίλα χωρίς παιδιά, συνήθως κρατάει ένα από το δεξή χέρι, ένα από το αριστερό, άλλο ένα σε καροτσάκι και είναι πάλι έγκυος. Οι άνδρες τους κάθονται στα αραβικά καφενεία να καπνίζουν ναργιλέ καθώς οι Γάλλοι εργάζονται για να τους πληρώσουν το ταμείο εναργείας, την γιατρική κρατική ασφάλεια, το ενοίκιο, το ρεύμα και πάει λέγοντας. Ωστόσο, οι Γάλλοι άνεργοι, που δεν μπορούν να νοικιάσουν σε αυτές τις κρατικές πολυκατοικίες διότι οι πολιτικοί δίνουν προτεραιότητα στους ξένους, μένουν άστεγοι.

Ήδη το 1985 αναγκάστηκα να βάλω το γιο μου σε ιδιωτικό καθολικό σχολείο – τα ιδιωτικά σχολεία εκεί είναι όλα καθολικά – εγώ, η άθρησκη, επειδή 2 παιδιά στα 4 ήταν μουσουλμανάκια στο δημόσιο, στο σχολείο της γαλλικής Ρεμπούμπλικας. Έπρεπε δηλαδή να πληρώσω για να πάει ο γιος μου στο σχολείο στην πατρίδα του. Σήμερα έγινε ο ίδιος πατέρας, ο γιος του είναι 18 μινών. Με τη γυναίκα του βρήκανε από τώρα ένα καθολικό νηπιαγωγείο στη Νίκαια για όταν έρθει η ώρα, γυμνάσιο και λύκειο. Με τα συμπεθεριά θα τους βοηθήσουμε, είμαστε δεμένη οικογένεια. Περιμένουν εξίσου να του μάθω τα ελληνικά και τον ελληνισμό. Όμως, ο καημός μας είναι μεγάλος: γιατί να μην μπορούμε να απολαύσουμε τη ζωή, απλά, με αγάπη, χωρίς έννοιες, στην πατρίδα μας; ποιος ο λόγος;

Oχοίρος έχει καταργηθεί στις γαλλικές καντίνες.Oχοίρος που ήταν με την περίφημη « charcuterie » (σαλάμια, ζαμπόν, πατέ, λουκάνικα κλπ.) πρώτο προϊόν της γαλλικής γεωργίας. Στη θέση του έχουν βάλει τα προϊόντα χαλαλ. Το λόμπι χαλαλ το χρηματοδοτούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τις αραβικές τράπεζες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, τα καταστήματα πολυτελείας όπου μπορούν οι πλούσιες μουσουλμάνες να βρουν ρούχα, μαντίλες και μπούρκα τελευταίας μόδας. Το εμιράτο του Κατάρ έχει αρχίσει να εξαγοράζει όλη τη Γαλλία: μέγαρα και ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Κυανή Ακτή όπου εδώ και δεκαετίες έχουν χτίσει κάστρα Άραβες πρίγκιπες. Αλλά και ποδοσφαιρικές ομάδες, τα τείχη του Σαν-Μαλό στη Βρετάνη…

Το 1949 ιδρύθηκε το MRAP αντιρατσιστικό κίνημα από αντίδραση με τον αντισημιτισμό που οδήγησε στον θάνατο 6 εκατομμυρίων Εβραίων. Πολύ σύνδρομα το καπέλωσαν οι μουσουλμάνοι. Ακολούθησε SOSRacismeτο 1984. Αυτοί οι ισχυροί οργανισμοί έχουν φιμώσει τους Γάλλους πολίτες, ες αεί. Με το χρόνο, έχουν πάρει όλη την εξουσία μεσώ μιας πνευματικής τρομοκρατίας, συνένοχοι βέβαια είναι οι πολιτικοί κι οι δημοσιογράφοι. Ο Λε Πεν έλεγε ακριβώς τα ίδια με τον ντε Γκωλ, αυτόν τον κατηγόρησαν, τον κατήγγειλαν. Τον Ιούλιο, φέτος, το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ήρε την ασυλία της κόρης του, την Μαρίν, γιατί δήλωσε ότι « εκατομμύρια μουσουλμάνοι κατέχουν το γαλλικό έδαφος όταν 5 φορές την ημέρα, σε όλη τη Γαλλία μπλοκάρουν τους δρόμους, σταματάνε όλη την κίνηση για να κάνουν τις προσευχές τους, ακριβώς όπως οι Γερμανοί το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατάκτησαν το γαλλικό έδαφος ».

Ο Joachim Véliocas, υπεύθυνος στο γαλλικό παρατηρητήριο του εξισλαμισμού, έγραψε με ψευδώνυμο το βιβλίο « Αυτοί οι δήμαρχοι που φλερτάρουν με τον ισλαμισμό ». Όλα τα ΜΜΕ και τα βιβλιοπωλεία το μποϋκοτάρισαν. Ένας δικηγόρος ανέλαβε μέσω διαδικτύου την προβολή του, έτσι έλαβα γνώση της ύπαρξης του και ήρθα σε επαφή με τον συγγραφέα. Έχει την ηλικία του γιου μου, 32 χρόνων, κι όμως καταλαβαίνει την κατάσταση καλύτερα από μεγαλύτερους ανθρώπους που γνώρισαν άλλη εποχή αλλά την ξεχάσανε. Μου είπε ότι στη σημερινή Γαλλία υπάρχει ολοκληρωτισμός και σε λίγο η πατρίδα της ελευθερίας θα βρεθεί υπό κατοχή των ισλαμιστών.

Όλοι αυτοί οι αντιρατσιστικοί μπερδεύουν ράτσες, θρησκείες, φανατισμό, ξένους, μετανάστες, ισλαμιστές, πολιτική, εξισλαμισμό. Διαπιστώνουμε σήμερα ότι αυτοί οι πολύ μορφωμένοι άνθρωποι έχουν όντως μυαλό κολίμπρι. Και με τέτοια μυαλά, σωθήκαμε! « Άνθρωποι είναι κι αυτοί μας λένε », είπε κανείς το αντίθετο; Γιατί ξαφνικά σε όλη την Ευρώπη εμφανίζονται τώρα αυτοί οι σύλλογοι και όχι πριν; Μήπως δεν υπήρχαν μετανάστες στην Ευρώπη, ειδικά στη Γαλλία; 1 εκατομμύριο Πορτογάλοι, Ισπανοί, Ιταλοί, Ρώσσοι, βιετναμέζοι τον εικοστό αιώνα, ποτέ δεν δημιούργησαν το μικρότερο πρόβλημα. Τους ξεχωρίζουμε από το επώνυμο μόνο.
O Γάλλος Ακαδημαϊκός Alain Besançon είναι κατηγορηματικός : « Η ιστορία μας δείχνει ότι ποτέ οι μουσουλμάνοι δεν έχουν ενσωματωθεί σε άλλους λαούς. »

Όλοι αυτοί οι τόσο καλοσυνάτοι αντιρατσιστές, την ημέρα που θα κυβερνώνται από το θεϊκό νόμο Σαριά, το μοναδικό νόμο των μουσουλμάνων, θα καταλάβουν τι σημαίνει ακριβώς βία, βία εναντίον τους που, με την αντιρατσιστική τους συμπεριφορά, νομίζουν ότι είναι προστατευμένοι, θα είναι αργά. Οι ισλαμιστές δεν υπολογίζουν κανέναν δυτικό. Είναι οι σταυροφόροι του ισλάμ που έχουν αποστολή να εξοντώσουν τον δυτικό κόσμο. Και από τη στιγμή που οι Έλληνες δημιούργησαν τον δυτικό πολιτισμό, εμείς στην Ελλάδα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή. Στην Ελλάδα ανέκαθεν η γυναίκα ήταν ελεύθερη, ας θυμηθούμε την Λυσιστράτη του Αριστοφάνους. Μερικοί Έλληνες υιοθέτησαν ανατολίτικες συνήθειες επί οθωμανικής αυτοκρατορίας – επειδή οι Τούρκοι είναι μουσουλμάνοι – αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων ανδρών θαυμάζει το θηλυκό γένος και του δίνει πρωτεύοντα ρόλο στην κοινωνία. Ο Έρως, ο έρωτας αποτελούν θεμελιώδης αρχή του ελληνισμού.

Η εκτομή είναι ΝΟΜΟΣ για τις μουσουλμάνες, ούτως ώστε να μην γνωρίζουν ποτέ οργασμούς. Οι άνδρες τις παντρεύονται από 12 χρόνων και τους κάνουν παιδιά με βία ώσπου να τις εγκαταλείψουν σεξουαλικά για μια νεότερη. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Ο ελληνισμός είναι επομένως το αντίθετο του ισλαμισμού.

Η πρόταση μου στους Έλληνες:

1- Τα άμεσα πράγματα που είναι σε θέση να κάνουν: να σταματήσουν να νοικιάζουν, για κερδοσκοπικούς λόγους, παλαιά διαμερίσματα, σε μουσουλμάνους παράνομους που μαζεύονται 15 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο.

2- Να σταματήσουν να τους δίνουν χαρτζιλίκι για διάφορες μικρές δουλειές, ενώ υπάρχουν αυτή τη στιγμή Έλληνες συνταξιούχοι στους οποίους έχουν « κουρέψει » την σύνταξη που είναι ικανοί να τις αναλάβουν αυτές τις μικρές δουλειές, αντί να ψάχνουν στα σκουπίδια ένα κομμάτι ψωμί.

3- Το Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, μετά από 90 χρόνια, επαναλειτουργεί. Δεν αντιδρά κανείς. Δηλαδή, εσείς Έλληνες, ξεχάσατε τα 400 χρόνια; Μήπως τελικά τα έχετε αποθυμήσει;; Στο παλιό τζαμί στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, κάτω από την εκκλησία Άγιο Σπυρίδωνα όπου δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, διοργανώνονται θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις τέχνης κλπ. Μπορεί να ξαναγίνει χώρος θρησκείας ανά πάσα στιγμή. Θα το αφήσετε; αυτό θέλετε; 10 εκατομμύρια Έλληνες δεν είναι πιο δυνατοί από δυο δημάρχους; τι φοβάστε; Αν οι κάτοικοί της Θεσσαλονίκης είχαν κάνει βάρδιες, μέρα, νύχτα, μέρες, μήνες γύρω από το τζαμί για να μην αφήσουν κανέναν να το πλησιάσει, ακόμα και να το είχαν γκρεμίσει τη νύχτα καθώς κοιμόταν ο κ. Μπουτάρης, τι θα παθαίνανε;

4- http://www.karfitsa.gr/2013/10/29/oi-ellines-den-pane-na-doylepsoyn-sta-xo/

Η τελευταία γενιά Ελλήνων γονέών είχε τη μύτη πολύ ψήλη νομίζοντας ότι όλα τα παιδιά τους έπρεπε οπωσδήποτε να έχουν πτυχία. Άφησαν την παραδοσιακή αυθεντική καλλιέργεια της ελληνικής γης για μια ψευδοκαλλιέργεια του πνεύματος στη ξενιτιά για να ξεμάθουν τον ελληνισμό μαθαίνοντας μια ξένη κουλτούρα. Η γεωργία είναι η βάση του ελληνισμού. Και αυτό το έχετε ξεχάσει; Πότε θα ξυπνήσετε; Δεν βλέπετε ότι αυτά τα πτυχία που πήρατε από το εξωτερικό είναι αέρας κοπανιστός; Αν οι νέοι σήμερα καλλιεργούσαν τη γη, θα είχαν ψωμί να βάλουνε στο τραπέζι τους, αντί για αυτό είναι άνεργοι στις πόλεις με χιλιόμετρα πτυχία στη τσέπη.

Θα έρθει μια μέρα που η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έρθει κι η ώρα που μερικοί Έλληνες πατριώτες θα σας παρουσιάσουν ένα πρόταγμα πέρα από τα αριστεροδεξιά ξένα κόμματα, ένα πρόταγμα για να επιβιώσει ο ελληνισμός με δημοκρατία και φυσική οικονομία, χωρίς βια, χωρίς επανάσταση. Τότε οι μουσουλμάνοι θα φύγουν από μόνοι τους και εγώ ξέρω ότι η θεά του ελληνισμού, η ελληνική σκέψη, θα φωτίζει πάλι τον ουρανό της ελληνικής οικουμένης. Ες αεί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s