ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΡΕΠΟΥΣΗ-ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

1

Καιρό είχε να ακουστεί το όνομά της στην επικαιρότητα και βρήκε την ευκαιρία να επιδοθεί στο γνώριμό της παιχνίδι της…ατάκας για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει ντόρο γύρω από τα λεγόμενά της.

Ο λόγος για την κα Μαρία Ρεπούση η οποία σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το πρόσφατο αίτημα της Ιεράς Συνόδουπροκειμένου να συμμετέχει εκπρόσωπός της στη σύνταξη των σχολικών βιβλίων.
Προφανώς η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. θεωρεί τον εαυτό της κάτι σαν “φωστήρα”, αφού εκτιμά πως η ίδια έχιε δικαίωμα να γράφει και να σβήνει με προκλητικότατες πινελιές και “συνωστισμό” ασυναρτησιών τα βιβλία που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα, αλλά κατά την άποψή της η Εκκλησία δεν θα πρέπει να έχει λόγο...Να την χαίρονται οι 1700 που την ψήφισαν…

Αναλυτικότερα πάντως με ένα “τιτίβισμα” στο λογαριασμό της στο tweeter σχολίασε χθες η Μαρία Ρεπούση την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σύμφωνα με την οποία πρέπει να ζητηθεί από το Υπουργείο Παιδείας η συμμετοχή εκπροσώπου της Εκκλησίας στην Επιτροπή Σύνταξης των σχολικών βιβλίων.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας του κόμματος σχολιάζει προκλητικά και με πολλές δόσεις ειρωνείας:“Στη συγγραφή των σχολικών βιβλίων ζητά να συμμετέχει τώρα η Ελληνική Εκκλησία. Σκύψε σκύψε να που φθάσαμε. Εδώ ταιριάζει το Κύριε ελέησον”.

1

agioritikovima

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s