Λάκης Λαζόπουλος: «Η κρίση δεν γεννά τίποτα δημιουργικό, εκτός αν θεωρείται δημιουργικό ότι φεύγουν έξω τα νέα παιδιά»

Λάκης Λαζόπουλος: «Η κρίση δεν γεννά τίποτα δημιουργικό, εκτός αν θεωρείται δημι

«Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βγάζει τον ήχο του μυρμηγκιού στο πάημα του ελέφαντα», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του σχολιάζοντας τη κατάσταση στη χώρα μας και πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

«Έχει έρθει το πάνω κάτω! Όλοι συνειδητοποιούμε ότι έχει γίνει ένα βαρύ δυστύχημα, από όπου έχουμε βγει άλλος πολύ χτυπημένος άλλος ματωμένος άλλος ζαλισμένος και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς συνέβη και έπεσε φορτηγό πάνω μας ενώ ήμασταν στην παραλία αραχτοί. Όλα αυτά δικαιολογούν και αυτά τα αντανακλαστικά της σαστισμένης κοινωνίας. Δεν ξέρουμε πώς να βαδίσουμε, τι να κάνουμε. Είναι πρώτη φορά που η Ελλάδα βγάζει τον ήχο του μυρμηγκιού στο πάτημα του ελέφαντα! Άηχη. Και όσο ο ελέφαντας δεν ακούει τον ήχο, πατάει πιο βαριά… Σε αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις η κραυγή σε ενώνει. Αυτή δεν βγαίνει, η δυνατή κραυγή». Όσο για το αν η κρίση «γεννάει» νέα πράγματα ανέφερε σχετικά στην εφημερίδα «Real news»:

«Ανοησία τεράστια. Η Ελλάδα βυθίζεται, παρακμάζει. Φυσικά, πέφτοντας στον βυθό, βλέπεις κα ι κοράλλια δίπλα… Η κρίση γεννάει ανεργία, εξόριστους στον ίδιο τόπο, δυστυχία. Οι άνθρωποι σήμερα δίνουν στα παιδιά τους σπίτια χρεωμένα στους Γερμανούς ενώ το συζητάνε με γελοιότητα αυτοί οι μηδαμινοί τύποι στη Βουλή, που τάχα φέρνουν και αντιρρήσεις. Χωρίς να καταλαβαίνουν ότι οι σκυμμένοι δεν μπορούν να έχουν αντίρρηση. Να φεύγει όλη η Ελλάδα, να ξηλώνονται οι επενδύσεις και να σου λένε και από πάνω θέλουμε καινούργιες . Διώχνοντας τις παλιές… Πώς εννοούν ότι θα σωθούμε δηλαδή; Τι ανέκδοτα είναι αυτά; Η κρίση δεν γεννά τίποτα δημιουργικό, εκτός αν θεωρείται δημιουργικό ότι φεύγουν έξω τα νέα παιδιά. Στήνουμε ξανά Έλληνες της Διασποράς».

πηγη

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s