ΤΟ ΝΕΡΟ (ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ) εξαιρετικό…

Το νερό έχει μνήμη και συνειδητότητα, κι αλλάζει την δομή του ανάλογα με τις εξωτερικές επιδράσεις, τις εικόνες τους ήχους τα λόγια και τις σκέψεις των ανθρώπων. 

Το νερό κάθε μέρους σχηματίζει διαφορετικούς κρυστάλλους. Πουθενά δεν είναι ίδιοι. Το νερό που οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας σχηματίζει τους ίδιους κρυστάλλους (όταν παγώσει) με το νερό του τόπου που γεννηθήκαμε.

Άρα η σχέση με αυτό που λέμε πατρίδα, τόπο καταγωγής, δεν είναι μια ρομαντική ή ποιητική σχέση αλλά μια σχέση που υφίσταται σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο.
Το ντοκυμαντέρ είναι πραγματικά εξαιρετικό. Πειράματα με νερό που αγιάσθηκε με την τελετή της γιορτής των Θεοφανείων, νερό που άνθρωποι το ευλόγησαν του είπαν “ευχαριστώ” νερό, που άκουσε Μότσαρτ, Μπετόβεν Μπαχ, δείτε τι κρυστάλλους έκανε. Νερό που άκουσε heavy metall (tragic) νερό που το έβρισαν (το καημένο.. ποτέ μην του μιλάτε άσχημα) νερό που το αγνόησαν…. Νερό βρύσης και νερό πηγής, θα δείτε την διαφορά!!!
Νερό που είδε το όνομα της Μητέρας Τερέζας και νερό που είδε το όνομα του Χίτλερ…. (σκίαχτηκε, θα σκιαχτείς κι εσύ αν το δεις) Κρύσταλλοι νερού που υπέστη θέρμανση από φούρνο μικροκυμάτων ή ακτινοβολία από κινητό τηλέφωνο…. και μετά αναρωτιόμαστε για την υγεία μας.
Δείτε το ντοκυμαντέρ

Δυστυχώς δεν είναι υποτιτλισμένο αλλά τα αγγλικά είναι πολύ καθαρά.

https://i2.wp.com/www.whatthebleep.com/wp-content/uploads/2013/06/love-and-gratitude.jpg
Κρύσταλλος που έχει δει  και του έχουν πει τις λέξεις “Αγάπη- ευγνωμοσύνη”
https://i1.wp.com/beforeitsnews.com/vietnamese/wp-content/blogs.dir/9/files/2012/01/Bi-an-cua-suc-manh-tu-tuong-Yeu-thuong-thu-han_Tin180.com_009.jpg
Κρύσταλλος νερού που του είπαν “Με αηδιάζεις, θα σε σκοτώσω”
http://herkimerlove.files.wordpress.com/2012/09/water02new.jpg
Κάτω κρυσταλλος βαρύτατα μολυσμένου νερού από την περιοχή Φουτζιβάρα Νταμ, πριν λάβει προσευχές
https://i2.wp.com/beforeitsnews.com/vietnamese/wp-content/blogs.dir/9/files/2012/01/Bi-an-cua-suc-manh-tu-tuong-Yeu-thuong-thu-han_Tin180.com_015.jpg
Κρύσταλλος από το ίδιο ακριβώς νερό της περιοχής το οποίο όμως έλαβε τις προσευχές των ανθρώπων.
https://i0.wp.com/beforeitsnews.com/vietnamese/wp-content/blogs.dir/9/files/2012/01/Bi-an-cua-suc-manh-tu-tuong-Yeu-thuong-thu-han_Tin180.com_016.jpg
Καμμία σχέση με τον πάνω, έτσι;
Τόση δύναμη έχουμε.
Αν ευλογούμε κι ευχαριστούμε όλοι το νερό που πίνουμε και το νερό  που βλέπουμε  κάθε μέρα, από τα λασπόνερα της λακούβας το νεράκι που τρέχει στα ρείθρα, ή στα αυλάκια του χωριού μας, στο τοπικό μας ποταμάκι, το νερό της θάλασσας, αν ζούμε κοντά σε παραλία  φανταστείτε τι διαφορά θα κάνουμε για τον πλανήτη!!!!

ΠΗΓΗ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s