ΒΟΜΒΑ από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Τάκης Μπαλτάκος παρενέβη με σκανδαλώδη τρόπο για να μονιμοποιήσουν τον γιο του στο Λιμενικό

Το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά

“ Πρόκληση από το πρωθυπουργικό περιβάλλον σε μία εποχή που η κυβέρνηση προωθεί χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων – Θα απομακρύνει ο πρωθυπουργός τον συνεργάτη του;  ”

Σε αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ προχωρά αύριο η εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” για έναν εκ των κορυφαίων πρωθυπουργικών συμβούλων.  Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ο κορυφαίος σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος παρενέβη και μάλιστα με σκανδαλώδη τρόπο προκειμένου να μονιμοποιηθεί ο γιος του στο λιμενικό Σώμα. Και όλα αυτά όταν η κυβέρνηση προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όταν επιβάλλει βάρβαρη πολιτική λιτότητας με θύματα εκατομμύρια Έλληνες και όταν με προκλητικό τρόπο σύμβουλοι του πρωθυπουργού κουνούν το δάχτυλο στην ελληνική κοινωνία.

 

Η εφημερίδα κάνει λόγο για παρέμβαση σκάνδαλο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διορισμός και αποκαλύπτει το παρασκήνιο των δύο δικαστικών αποφάσεων, όπως επίσης και την περίεργη αλλαγή της βαθμολογίας. Ακόμη δίνει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που εκθέτουν τον πρωθυπουργικό σύμβουλο και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

 

Υπενθυμίζεται ότι επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή είχε απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ο τότε υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης για αντίστοιχη υπόθεση που αφορούσε τον γιο του. Τι θα πράξει τώρα ο Αντώνης Σαμαράς; Θα παρέχει κάλυψη στον γραμματέα της κυβέρνησης;

periodista

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s