Απίστευτο!!! Οι Εβραίοι έβαλαν ανάποδα την Ελληνική σημαία και ο Μασονικός χαιρετισμός του Σαμαρά με τον Ισραηλινό πρόεδρο!

Απίστευτο!!! Οι Εβραίοι έβαλαν ανάποδα την Ελληνική σημαία και ο Μασονικός χαιρετισμός του Σαμαρά με τον Ισραηλινό πρόεδρο!

Ο πιο υποτακτικός πρωθυπουργός όλων των εποχών στην Ελλάδα… ξαναχτύπησε! Χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή… Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, από την πρόσφατη επίσκεψη του Σαμαρά στο Ισραήλ (κάποιοι υποτηρίζουν οτι η φωτο είναι από παλαιότερη επίσκεψη το 2011 αλλά τι σημασία έχει!), φαίνεται πως η υπακοή του στους Εβραίους και τους Σιωνιστές είναι άνευ προηγουμένου!

Ανάποδα (!!!) η Ελληνική Σημαία! Είναι άραγε σχέδιο για να καταργηθεί ο Σταυρός από την Σημαία μας, γιατί το να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα σε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ… κάτι δείχνει! Τελευταία, συχνά-πυκνά βλέπουμε τριγύρω μας Ελληνικές Σημαίες, σε δημόσια μάλιστα κτίρια, με τον Σταυρό απ’ την αντίθετη!…

Ίσως, πάλι, θέλουν να δείξουν οι… φίλοι μας οι Εβραίοι πως όταν πάρουν τους θησαυρούς του υπεδάφους μας, έτσι θα κρεμάσουν κι εμάς!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η χειραψία του Σαμαρά με τον Ισραηλινό πρόεδρο, λένε οι «κακιές γλώσσες», είναι… ΜΑΣΟΝΙΚΗ! Και μάλιστα δείχνει, έτσι όπως τοποθετεί την παλάμη του ο Σαμαράς στην παλάμη του Ισραηλινού, την υποταγή του «Έλληνα» πρωθυπουργού στον Εβραίο!!!
Και εις «ανώτερα», ή μάλλον… ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, κύριε Μπεναχίμ!

πηγη

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s