ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…Η WIND έβγαλε στο «σφυρί» το σπίτι βιοπαλαιστή με 2 παιδιά για υπόλοιπο 200 €..Δείτε το βίντεο να φρίξετε…

sos

Στο… δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί μια τετραμελής οικογένεια από τον Πύργο, για οφειλή ύψους 200 ευρώ (!) προς εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Η εταιρία κινήθηκε νομικά προς τον οφειλέτη Κωνσταντίνο Παπαδάτη, ζητώντας την αναγκαστική κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του. Ο πλειστηριασμός, που θα πραγματοποιούνταν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, απετράπη προς το παρόν χάρη στην παρουσία δεκάδων μελών της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, εκπροσώπων κομμάτων και πολιτών, που βρέθηκαν στο πλευρό του συμπολίτη τους, αποφασισμένοι να αποτρέψουν οποιονδήποτε πλειοδότη εμφανιστεί. Που όμως, δεν εμφανίστηκε…

patris

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παπαδάτη, πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα θύμα μιας υπόθεσης… παραλόγου, η αδυναμία του να ανταποκριθεί έγκαιρα στην οικονομική οφειλή προς την εταιρεία, σε συνδυασμό με την άρνηση των υπευθύνων της να δείξουν ανθρώπινο πρόσωπο, αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την διάθεση συνεργασίας που είχε δείξει, αφήνουν τον ίδιο, τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά… στο δρόμο.

Από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, του… έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, ή θα πληρώσει το ποσό των 2.500 ευρώ (200 ευρώ περίπου η οφειλή και 2.300 ευρώ τα δικαστικά έξοδα) ή θα προχωρήσουν τη διαδικασία εκποίησης – πλειστηριασμού του σπιτιού του.
Όλα αυτά, την ώρα που μεγαλοεπιχειρηματίες, με ανείσπρακτες οφειλές εκατομμυρίων ευρώ κυκλοφορούν επιδεικτικά ανενόχλητοι, σ’ ένα ανύπαρκτο κράτος δικαίου και απουσία οποιασδήποτε έννοιας ισονομίας προς τους πολίτες.
Δείτε το βίντεο:

πηγη

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s