Το κρητικό κρασί βρήκε στέγη στο Ίντερνετ

krasi

Μια νέα προσπάθεια για την προώθηση του κρητικού οίνου μέσω Διαδικτύου ξεκίνησαν επιχειρηματίες στην Κρήτη. Πρόκειται για το διαδικτυακό κατάστημα YellowCork.com, το οποίο έχει στόχο την ανάδειξη του καλού κρητικού κρασιού. Όπως αναφέρουν οι εμπνευστές του:

Ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα… γεύσεις… χρώματα…

Το πρώτο διαδικτυακό ταξίδι στον κρητικό αμπελώνα έχει ήδη ξεκινήσει.

Πριν από περίπου 3 μήνες, ξεκινήσαμε να δίνουμε μορφή σε μια ιδέα που, όλο και περισσότερο τον τελευταίo χρόνο, κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας στο διαδίκτυο βρίσκαμε πρωτοποριακή κι ενδιαφέρουσα. Τη δημιουργία ενός χώρου φιλοξενίας και προβολής του κρητικού αμπελώνα. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για το καλό κρητικό κρασί, το YellowCork.com .

Με στόχο να συνθέσουμε την πιο αντιπροσωπευτική εικόνα του κρητικού αμπελώνα, τόσο σε οινοποιεία όσο και σε ετικέτες, ήρθαμε σε επαφή με Κρήτες οινοπαραγωγούς, , παρουσιάσαμε την ιδέα μας και ζητήσαμε τη συμμετοχή τους. Ομολογούμε πως η ιδέα μας βρήκε θερμή υποδοχή και η ανταπόκρισή αυτών δεν διέψευσε των προσδοκιών μας.
To μοναδικό hot spot για το κρητικό κρασί έχει ήδη απευθυνθεί στο κοινό και με εντυπωσιακό ρυθμό έχει ήδη παρασύρει του επισκέπτες του σε ένα μεθυστικό ταξίδι, η συλλογή του οποίου εμπλουτίζεται συνεχώς, καθώς είμαστε πάντα σε αναμονή και αναζήτηση νέων κυκλοφοριών.
Είμαστε σίγουροι πλέον ότι το εγχείρημα αυτό, θα καλύψει τις ανάγκες του κοινού του (όπως αυτές έχουν καταγραφεί από έρευνες κυρίως στις αγορές του εξωτερικού) και φιλοδοξούμε να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη μας για το καλό κρητικό κρασί σε όλο τον κόσμο.
Άλλωστε σκοπός μας είναι με ένα απλό κλικ να σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τα Κρητικά οινοποιεία και να έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα Κρητικά κρασιά. Και αυτό είμαστε έτοιμοι να το υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

rethemnosnews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s